Lilla "Strössel-butiken"

måndag 20 oktober 2014

Afternoon tea

För att fira att jag fyllt 30 år bjöd jag in mina närmaste väninnor på afternoon tea i söndags eftermiddag.
Det blev en kombination av söta bakverk och bröd, olika tesorter och givetvis ost och marmelader.
Vi hade en riktigt mysig eftermiddag och det var så härligt att träffa alla.


Inbjudningskorten som jag skickade ut några veckor innan.
Tagsen med koppar är från Panduro, Tilda teacup

Bakverksbordet.
Marmelad, ost och smör fick bo på köksbänken för det fick inte plats på bordet.
Jag gjorde bland annat vaniljmuffins dekorerade med geléhallonfluff (se hur du gör längst ner i inlägget), lite strössel och ett geléhallon.

Spritsat

Dekorerat

Uppdukat


Redo att ätas upp!

Geléhallonfluff

3 dl grädde + 80 gram geléhallon.
Värm grädden utan att koka, ha ner geléhallonen och låt allt smälta ihop. Ställ i kyl minst 6 timmar. Vispa sen till ett fluff, jag hade även i lite rosa geléfärg. Klart & redo att spritsas.



2 kommentarer:

  1. Åh det va såååå mumsigt!

    SvaraRadera
  2. Allt var väldigt gott!
    Hallonfluffet var supergott oxå. :)

    SvaraRadera