Dessa små godingar gjorde jag häromdagen. De verkligen smälte i munnen! Gissa om det var svårt att bara äta en åt gången då :)
Strassburgare med choklad
100 gram smör
0,5 dl florsocker 0,5 msk vaniljsocker 1,25 dl vetemjöl 1 dl potatismjöl
1 citron
25 gram mörk choklad
Låt smöret stå framme så det blir rumstempererat och mjukt. Ha ner de torra ingredienserna och finriv skalet av en liten citron, ha i det. Blanda allt ordentligt tills degen blir mjuk.
Lägg i spritspåse med valfri tyll och spritsa små rosor på bakplåtspapper.
Grädda i 175 grader 8-10 minuter.
Låt kakorna svalna.
Smält chokladen. Lägg en klick i mitten på varje kaka, sätt en liten bit av utskuret citronskal på och sprinkla över strössel, låt stelna.
Ät & njut!
Fiiina! O säkert goooda! :)
SvaraRadera