Pure platinum blondies heter de dock i Manuela Kjeilens bok Just sweet.
En riktigt god kaka med massor av vaniljsmak och härligt kladdig konsistens utan att vara "rinnig".
En riktigt god kaka med massor av vaniljsmak och härligt kladdig konsistens utan att vara "rinnig".
En utav de största aha-upplevelsen med denna kaka var att man gjorde sin egen vaniljkräm att ha i smeten, den vaniljkrämen var galet god och påminner mycket om den som serveras på marys café. Med andra ord en vaniljkräm som jag tänkt lista ut hur den är gjord för den är så fantastisk god, vilket jag skrev om här.
Dessutom enkel att göra vilket är plus i kanten nu är det bye bye marsan sås!
Dessutom enkel att göra vilket är plus i kanten nu är det bye bye marsan sås!
Vaniljkrämen!! |
Kaksmeten |
Kakan gräddad. Jag vände på den så "snyggsidan" blev uppåt |
Fina sidan uppåt. Ringlade vit choklad över istället vaniljglasyr som Manuela har. |
Man riktigt ser hur kladdiga de är!! Mmm... |
Recept finner ni här på Manuelas blogg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar