Prövade något nytt idag, en naked cake. Fast två minisar.
En trend som kommer mer och mer inom tårtor, då fyllning och bottnarna syns.
En trend som kommer mer och mer inom tårtor, då fyllning och bottnarna syns.
Jag gjorde en sockerkaka, stansade ut rundlar och delade dem på mitten.
Hade bananer som började bli fula så jag mosade dem och la lite på varje lager. Över bananmoset spritsade jag med rund tyll över "glasskräm". Det är grädde som man vispar ihop med marsankräm. Riktigt gott!
På toppen dekorerade jag enkelt med pinnströssel och en blomma från trädgården. Allt för att det ska bli en fröjd för ögat också.
Hade bananer som började bli fula så jag mosade dem och la lite på varje lager. Över bananmoset spritsade jag med rund tyll över "glasskräm". Det är grädde som man vispar ihop med marsankräm. Riktigt gott!
På toppen dekorerade jag enkelt med pinnströssel och en blomma från trädgården. Allt för att det ska bli en fröjd för ögat också.
För att vara första gången jag gör en (mini) naked cake är jag nöjd, även om det blev lite smuliga kanter och bananmoset gjorde den lite vinglig :)
Rundlarna |
Men bananmos och spritsad glasskräm |
Dekorerad & klar! |
Redo att avnjutas. |
Vad gott och fint upplägg!
SvaraRadera